Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

M1 YILBAŞI MEYDANI ADANA’NIN YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI !

M1 YILBAŞI MEYDANI ADANA’NIN YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI !

M1 YILBAŞI MEYDANI ADANA’NIN YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI !

M1 YILBASI MEYDANI ADANA’NIN YENI YIL COSKUSU BASLADI !

 

Adana’nin en gözde alisveris merkezi M1 Adana AVM’de yeni yil coskusu basladi. Benzersiz yilbasi dekorasyonu ile M1 Adana AVM bu yil da Adanalilara unutulmaz bir deneyim yasatmaya misafirlerini bekliyor.

 

Yeni yila girmeye az bir süre kala M1 Adana AVM, her yil oldugu gibi bu yil da Adanalilara unutulmaz bir yilbasi yasatmaya basladi. Açik ve kapali alanlara kurulan yilbasi’na özel dekorasyon ile ziyaretçilerine aralik ayi boyunca birbirinden farkli etkinlikler sunuyor. Cumartesi ve Pazar günleri Influencer Rahattanne’nin düzenledigi , yeni yil temali ücretsiz, keyifli, interaktif ve birbirinden renkli atölyeler ile minik ziyaretçileri ile basladi. 2-8 yas grubu çocuklara yönelik düzenlenen, cumartesi günü ‘’Kar Küresi’’ ve Pazar günü ‘’ Yeni yil kapi süsü’’ atölyeleri’ne minikler ebeveynleri ile katildi. 13:00,14:00,15:00,16:00 ve 17:00 seanslarinda gerçeklesen atölyelere katilim yogundu. Gün boyu, AVM içerisinde farkli noktalarda müzik etkinlikleri misafirleri’ne keyifli dakikalar yasatti. Trio müzik ve canli Dj performansi birbirinden farkli parçalar ile misafirlerin ilgi odagi oldu. Adanalilarin yakindan tanidigi ve severek dinledigi Murat Korkulu, M1 Adana AVM’ye özel birbirinden keyifli parçalarini orkestrasi

esliginde M1 sahne’de dinleyenlerine seslendirdi. Misafirler Murat Korkulu’nun seslendirdigi parçalara dans ederek eslik etti.

‘’Yilbasi Meydani’’nda kurulan süslenmis kulübeler ile yeni yila özel hediyelik esyalar, parti malzemeleri, sekerleme, sucuk ekmek, hotdog, tatli, Adana’ya özgü hediyelik esyalar ve çerez stantlari gibi yeni yil kutlamalarina yönelik her tür ihtiyacin karsilanabilecegi stantlar yer aldi. Misafirlerin yilbasi klübelerinde gerçeklesen mini gösterilere ve satilan ürünlere talebi oldukça yogundu.

M1 Adana AVM misafirleri, yeni yil süsleri ile donatilmis Avm’de isil isil alisverisin keyfini çikartirken kurulan selfie alani içerisinde Noel baba ile tanisip fotograf çektirme sansini elde ettiler. Noel baba, çocuklarin ilgi odagi oldu ve çocuklarin yeni yil beklentilerini dinledi. Alisveris ve eglence keyfini bir arada yasayan misafirler aralik ayi boyunca yapacaklari alisverislerden de sürpriz hediyeler kazanma firsati yakalayamaya devam ediyor. Yilbasi coskusunu aralik ayi boyunca sürprizler ile yasamak isteyen herkesi M1 Adana AVM’ye bekliyoruz.

Bir sonraki hafta Rahattanne; 14 Aralik cumartesi günü yeni yil hediyelik çorap atölyesi, 15 Aralik Pazar günü yeni sarkilari müzik perisi esliginde saat 13:00-17:00 arasinda gerçeklestirecek. M1 sahne’de Özgül Özay sahne alacak. Gün boyu süren etkinlikler devam edecek. M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplari (Facebook, Twitter, Instagram): m1adana

Web sitesi: www.m1adana.com.tr



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli